який ти...

Я не знаю який ти є..
 ти напевно багатогранник
В тебе все при собі
 своє..
і не тратиш час надаремно..
 так я думаю є .. напевно..
Котишся добре по світу,
 практично без зупинок..
З іншого боку - ти
 перекотиполе..
І ніяк не знайдеш своєї долі..
Ти можеш і прикидатися -
 притворятися,
я знаю.. ти шукаєш своє коріння,
 де б врости..
та ніяк не можеш його знайти...
 цей грунт, що у нас під ногами,
той грунт для нашої душі..
щоб живив і мозок і душу і тіло...
 треба його шукати..йти..
Правильні умови.. клімат...полосу..
 для розвитку тебе як особистості...
І це - лише моя думка...
Можливо я когось ображаю...
 пробачте мені...
   знайдете свій грунт...
        і будете щасливі...


Рецензии