Новий р1к... Р1здво...

 Новий рік.Різдво.
Свята величезні!
Як синочок на поріг -   
Свято незбагненне.
Швидше серденько заб"ється,
І душа співає вголос.      
Тоді все мені вдається!   
І нема вже чорних пОлос.
Хата квітне.В серці  радість.   
Під ногами -  не земля:
То синок мене крилами
Підіймає в небеса...


Рецензии