Я не чомусь, напевне знаю...

Я не чомусь, напевне знаю
Причину смутків всіх моїх.
По всіх усюдах скрізь одна я,
Не бачу я очей твоїх!
Не знаю, хто ти.Звідкіля ти.
Та це мене не відляка!
Пройде часу не так багато,
І вірю - серце відшука.
Мій шлях до тебе вкажуть зорі
І неба синього блакить.
Не заблука мій човен в морі,
Бо маяком любов горить.
Тебе не бачачи - люблю вже,
Ще не почувши- говорю:
"Зустрінь мене! Поклич у небо!
Разом підем в нашу зорю..."


Рецензии