С1яють з1рниц1 в п1внеба...

Сіяють зірниці в півнеба,
Виспівує   десь соловей.   
Так хОроше думать про тебе!
Злітає журбинка з очей.
Хотіла б удвох я дивитись
На сполохи неба в пітьмі.
До серця твого прихилитись,
Помовчати разом в ночі.
В оспіваній тиші відчути,
Як сплетені руки тремтять,
І серцем ясніш зрозуміти
Чарівної ночі  печать...


Рецензии