Себе поетом в1дчуваю...

Себе поетом відчуваю
З ногами босими в пилу.
Як квітка та, що ненароком,
Розквітла взимку зопалу!
Мороз нівечить пелюстки
Та листя снігом засипає.
І  сипле Інеєм  з душі,
Лід в серці й крига проростає.
Та вірить цвіт! Прийде весна
Зігріє сонце світлом
І в квітки  оживе душа.
Відтане серце у поета...


Рецензии