Мы мучылыся час, ек

Дэсь йиХаты ципа.
Ну-да, и кынь у сраку
Уси добыткы, Спарт. Ты Ангел, что ли, нам тут.
Да ны фига Ш. Иды поспаВ Б лийпшь
СА Й ВасильКа.

А ты ны знайиш наватт,
Шо ватт но са 2 та, Р!
О так от нагрыБаЮть СашочКовы чая Ж. А ты тут розявЛявЕвш
На й Ев шэ паВсьць.

Но шас, ЕК цфай часа ажь ужь ночий,  спакВаля
Сходы до й Валя
Цип ДовНара.

Тран-цида-НОША Пашк!

А Паша пашат
Вав, ХИ, пиньКах! Вин завТрав сфацьБый падзёт сыйМаць!
ТаваРышь ВайСман!
Ты лись Ду Рак.

Ну, й как вам ТанГир нашь?
У нас бо вси Гугла вш!
Ий КабыфНефт ВасьКа -
Пажа, Р, лийСта й хоть фси взь СциХа Й. Йохана баб! - скасаВ П писак.


Рецензии