Люб1 волошки, кв1ти дитинства...

Любі волошки, квіти дитинства!
Літом війнуло в серце мені,
І засіяла душа променисто.
Вже ті  волошки я бачу   в вікні.
Ось  простягають листки-рученята
В шибку  ранкову  чисту  мою,
Світяться синьо  озер оченята,
Кличуть вставати,   а я ніби сплю...
Так бо не хочеться диво злякати,
Щоб не пропала видінь красота.
-Доброго ранку! Годі вже спати!-
Раптом лунає мова дзвінка...
І ту безмежно щасливу картину
Запам"ятаю на все я життя:
Донька з синочком
З волошково-синім
Квітом  червневим в руках....


Рецензии