Ой, Галинки, ви, Галинки...

Ой, Галинки, ви, Галинки,
Щирі та завзяті,
Україночки-перлинки
Нації багатої.
Всіх ми любимо Галинок!
І Гасько, й Галушку,
І смішинок-Сегединок,
І Пасічник, і Колюшко...
Є у нас Бурило Галя
І інших багато.
Вам скажу усім  відверто:
ГАЛІ - то наш ПРАПОР!
Галі рідні.Українські.
А що вже красиві!...
Зичим щастя їм по вінця
Молодим. І сивим...


Рецензии