Яке хороше 1мя Н1на...

Яке хороше ім"я НІНА!
Як нота "ДО" воно звучить.
Так врівноважено, спокійно,
Гаряче серце бачу в нім!
І мова в неї, як струмочок,
З-під снігу рано навесні.
Мов оксамитовий  гайочок,
Душу хова в спекотні дні.
Посміхніться, любі Ніни!
Дуже любимо вас ми.
Зичим довгих літ щасливих,
Щоб у здравії, в  умі...


Рецензии