Заберу тебе у сни...

Заберу тебе у сни!
Поміж зорями пройдуся
І до тебе  придивлюся.
В твої руки загорнуся,
В  очі твОї задивлюся,
Серця я  твого  торкнуся.
Через літо я прорвуся,
Попрямую до  весни...

Як  дістанемось весни,
Все навкруг зазеленіє,
Трава медом здухмяніє,
Все п"янить і шаленіє.
Серце  радістю зрясніє,
Погляд зорями з"ясніє,
Щастям зорі засиніють.
Полетиш зі мною в  сни?


Рецензии