ти н откуда

Прийшов ти ні откуда,
Прийшов із царства мрій.
Прийшов зі снів чудових,
Моїх чудових снів.
Пр.
Ти ні откуда, ні откуда,
Прийшов, заворожив мене.
Ти ні откуда, ні откуда,
Поцілував мене, мене.

Твого я імені не знаю,
Откуда ти прийшов,
З яких країв.
Але для мене це не важно,
Ти той що снився,
По ночам мені.

До тебе ніжно пригорнулась,
Поцілувала я твої вуста.
Не важно, що ти ні откуда,
Тепер ти мій, тебе кохаю я.


Рецензии