Укра1нський прапор...

Український прапор -
Пшениці й жита.
Український прапор-
Сонце і вода,
Волошкове поле,
Пролісків блакить,
Українська доля,
Що в піснях дзвенить…
Український прапор
В небі майорить…
Це - велике свято,
Це – щаслива мить,
Щаслива родина-
Тато, мама й я…
Прапор України –
Наше майбуття!


Рецензии