Чому явля шся мен у сн?

Чому являєшся мені у сні?
Коли я бачити тебе не хочу зовсім!
Коли ти в сердці і душі моїй залишила лиж біль!
Я хочу позабути дні,
Коли кохав тебе неначі вперше!
Я хочу знову покохати іншу,
Проте являється твій образ у ві сні,
І згадуючи все, я розумію, що кохаю!
Кохаю я немов мале дитя свою матусю,
Кохаю я тебе за все, і всю!


Рецензии