Люблю тебе я споглядати...

Люблю тебе я споглядати!
У світлий день. У тиху ніч.
З вікна до тебе виглядати.
Стояти із тобою пліч-о-пліч.
Я так люблю  спостерігати
За  твоїм тілом за струнким!
Широкі плечі обіймати,
Куйовдити волосся. А по тім,
Голубити його і пригортатись
душею й серденьком своїм.
Люблю веселого, сумного,
Зажуреного осінню люблю.
Люблю тебе, мій любий клене!
Зеленого і золотавого люблю...


Рецензии