Чому нестерпний б ль...

Чому нестерпний біль
І серце крається ізрання?
І чую стоголосо звідусіль
Я знаки  оклику і запитання?!
Знедолений чому  народ
На найродючішій землі?
Переривається наш родовід
І помирають  молоді?
Чому дівочая коса
Не стала гордістю дівчини?
Чому калина і верба
Занедбуються нині  в  Україні?!
Чому дух зубожілий
Заповнює серця і  душі?!
Куди поділись вчителі
Що вічне  сіяли й розумне?!
Чому народжуються в нас
Нікому не потрібні діти?!
А немічні старі батьки
В бомжах конають віку?!
Чому ми нелюдями стали
В цивілізованій країні?!
Куди поділась доброта?!
Чому духовність так упала?!
Яке немилосердя! Жах який.
А ми такі усі народолюбці!!!
Демократичні і палкі
Інтелектуали і провидці.
І пророкує  світлий день
Нам наша  рідна влада,
Забравши  пільги і права,
У кодексах своїх провладних.
Забули Бога!!! Все тщета!!!
Всі ваші плани, обіцяння -
Облуда слів і суєта...
Я не сужу.  Усім нам Бог  суддя!
ЧОМУ ???!!! - питаю тільки я.


Рецензии