До мене павучок у гост1...

До мене павучок
У  гості завітав.
І сам собі відразу
Домівку збудував.
Знайшов собі куточок,
Його облаштував.
І зник відразу морок!
Куточок засіяв.
За плетивом ажурним
Той павучок сховавсь.
Про павучка-сусіда
Я мамі  не скажу-
Сам прибирати буду,
Бо я із ним дружу!


Рецензии