Я така маленька...

Я така маленька,
Як вишенька 
Червоненька
Тільки спиночка моя
В чорних цяточках уся!
Ніжки маю невеличкі,
Гарні оченята.
Хто ж придумав отаке,
Божою корівкой звати?!
Що я Божа- то це добре!
А щодо корівки.
Я відверто вам скажу-
Це прикра помилка!
Засмутити  ж Бога я
Так  не хочу, люди.
Хай корівка буду я!
Кличте мене, любі...


Рецензии