звали просто вс1 11...

Звали просто всі її
Вчителька Марія!
І була вона усім
Донькою Трохима..
Невисока і струнка,
Білолиця, чорноброва -
Перша вчителька моя.
Не забуть ніколи!
Їй я вдячна! До сих пір
Згадую з любов"ю,
Бо відкрила мені світ
Дивовижний...Новий!
Світ книжок і  доброти
Серце полонив і душу.
І за світло. що в мені,
Дякувать і їй я  мушу!


Рецензии