Ось з1йшлись на виднокруз1

 Ось зійшлись на виднокрузі
Всі мої маленькі друзі:
Пес  Данилко  і  Кіндрат,
З ними поруч - Аністрат.
Далі- Шарік і Куценький
Та ще з десять цуценят!
Хочуть всі до Кухні йти.
Ох і наглість! А коти?
Їм хіба не треба йти?!
Із хліва біжить Чорнушка,
А за нею- Покімошка.
Вольдемар поважно йде.
Може, досить їх уже?!
Кухні буде бо замало
Для такої зграї!


Рецензии