Любе л1течко пролийся...

 Любе літечко,  пролийся
Теплим дощиком сліпим
На те сіно з капустинням,
Що з примовки дітлахів.
Хай те сіно вітер сушить,
А капусточка росте.
Сонце діточок голубить
І веселка хай цвіте...


Рецензии