Кол1р червоний - вишеньки стигл1...

Колір червоний - вишеньки стиглі.
 Сині волошки - жито достигле.
 В листя зелене вбрались дерева,
 Квітка рожева дивиться в небо.
 Чорна земелька вбралася квітом.
 Жовта кульбабка схилить голівку
 В килим зелений низько додолу.
 Це -Україна! В ній я - удома...


Рецензии