Де побачиш св1тлофор...

 Де побачиш світлофор-
 Там дорогу переходь!
 Як червоний загориться,
 Стій на місці. Не біжи!
 А як жовтий  - приготуйся.
 І, будь ласка, не спіши.
 На зелений йти безпечно.
 Йди спокійно, без вагань.
 Тільки краще  обережно,
 Бо дорога - це не гра!


Рецензии