Зайшли внуки на город...

 Зайшли внуки на город,
Сплеснули руками:
Боже, стільки тут всього
Понавиростало!
Он картопельки ряди
Простяглись на полі.
Поруч неї - буряки
Столові й кормові.
Ще цибулька.Ось часник
Стрілами угору!
Тут капуста й огірки
Простяглись додолу.
Баклажани. помідори.
Пастернак, петрушка.
Є і перець, і салат
Ще й морквинки трошки.
У бабусі є усе!
Добра господиня.
Ой, забули!.Бачим ще
Ціле поле кавунів
І смачненькі дині!


Рецензии