До мене любе сонечко...

 До мене любе сонечко
Заглянуло в віконечко!
Простягнулось промінчиком
Під  дитячим  ліжечком...
Зачепило мене за щічки,
Зазирнуло мені у вічка,
На носика  сіло,
Неначе на  ганок,               
Засміялось,
І лишило
Цілу купу веснянок!


Рецензии