В день народження дружини

Для коханої я жінки, напишу вірша,
В день народження дружини,
Строчки теплі, прочитаю я.

Скажу їй, що я кохаю,
В цілім світі, лиш її.
Побажаю їй здоров’я,
Щастя, миру у сім’ї.

Чоловіка слухай жінко,
У сім’ї він голова.
Знай, тебе він тільки любить,
І тебе він поважа.

Я цілую тебе кріпко,
Піднімаю келих свій.
Будь любимою Людмила,
Будь любима, назавжди.


Рецензии