Золота пора казкова

Пора, мов казка, полонила,
Усюди слід, куди не глянь.
Вона і день укоротила,
З хмарок збирає урожай.

Літає день і ніч без міри,
То  дрібним дощиком  проллється.
Туман, мов в  небі краска сіра,
А сонце гляне – посміхнеться.

Як гуси,  діти у калюжах,
Не  чують оклику і слова.
І до зими ж то не байдужі,
Та  золота пора – казкова.

В дитячих мріях  і  дорослих,
В думках солодких й дивних снах.
Живе,  іскриться в душах осінь,
У веселкових кольорах.


Рецензии
Осінь весела та смурна, казкова та не дюже, але вона нам дарує багато добра!

Валентин Брилев   19.10.2012 13:25     Заявить о нарушении