МОЖЕ...

До кого, з ким сьогодні говорю?
Кому й навіщо душу відкриваю?
Ні перед ким я не запобігаю,
Несприйняттям невігластва горю.

"Причинна" - чую...Звично із засад
Мені у спину кидають "плеяди" -
Великі владці - мурашва від влади...
Я не належу жодній із плеяд.

Сама собою,вільна від згинань,
Схиляюсь тільки перед властю слова.
Лише йому служити я готова
Без спочивання і без нарікань.

Воно знайде, кому віддати квіт
Світанних злив очищення і вроди,
Кому відкрити потаємні сходи
В блаженний шал, як в безгріховний світ.

Не все,що впало, справді пропадає,
Не все,що  в"яне, більш не розцвіте.
І може ти подумаєш про те,
Кому й навіщо душу відкриваю...


Рецензии