Багато радощ1в на св1т1...

Багато радощів на світі!
Мабуть, усіх їх  не злічити.
Для серця радість - сонця жар
І синє небо із-за хмар,
Цвіт маків в полі і гроза,
Що землю нашу напува.
Радієм, що ми діти Божі
І серце наше не в облозі
Гріховних справ і суєти.
Радієм, що єсть Бог! Є  я, і ти.
Радіємо ми квітам в лузі.
Радіємо і нашим друзям!
Тим, що поЄднують серця,
Любов де ллється без кінця,
Що на дороги не зважають
І світло в дар нам посилають.
За що мені така заслуга,
Що маю вірного я друга?
По милості і Божій волі
Я маю цей дарунок долі...

 


Рецензии