Тиждень зб1г. прийшла субота...

Тиждень збіг.Прийшла субота.
Хвиля спогадів  найшла,
Як в суботу до роботи
Бралась вся наша сім"я.
Мама тісто в діжі місить,
Будуть хліб і пироги!
А дівчатка глину місять,
Щоб порядки навести.
Мазать бо долівку треба ,
Чепурити треба піч,
Хлопці дружно підвелися
Взяли віники.... Всебіч
Миттю  смІття розбрелося!
Стало чисто у дворі.
Поки тісто піднялося,
Сіли  в купелі малі.
Мама чисто всіх помила,
Всіх чистенько  одягла,
Хліб у піч налагодИла,
Пиріжечки спорядила.
Вже й вечеряти пора!
Отак весело і дружно
Жили ми колись малі!
І чомусь в душу бентежно,
Як згадаю ті роки.
Мені так не вистачає
Тих суботніх давніх днів!
Та у серці біль стихає -
Бо щасливі ми були!!!


Рецензии