Як навчимося по природ1 жить...

Як навчимося  по природі жить,
Зі сходом сонця день розпочинати,
Людей як навчимося ми любить,
Батьків своїх і землю поважати,
Для нас тоді настане світлий день
І зміниться погода в домі.
СкінчИться в Україні весь розбрат,
Він  згине, як роса на сонці.
І  очі засіяють  тисячма карат
У наших любих українців!
Не піде вже на брата брат,
І щастя будем мать по вінця.
Всі діти будуть бажані в сім"ї,
Не буде сиріт! А в дворах-
Тварин бездомних в надвечір"ї...


Рецензии