Чому...

Чому я не знаю -
Чого я бажаю,
Що в цьому житті
При дорозі знайду...
Все дію, шукая,
А щастя не маю
І відповідь вірну
На запит хочу...

Все тягну, чекаю,
Чуттям сподіваюсь,
Що мрію зі снів
Я нарешті здійсню...
А поки, що маю -
Це точно вже маю
І вдячна безмежно
За долю свою...


Рецензии