Де ще е так1 красоти...

 Де ще є  такі красоти,
Що в країні маєм ми?
Душа тягнеться в висоти!
Проростаємо крильми.
Почуття й серця відкриті
І в дорослих,  і в малих.
Української природи діти.
Переможемо усіх!


Рецензии