З О Р Я

Мені диктувала строфи
Досвітня зоря з небес:
"Убивчі хрести Голгофи,
Хоча Божий син воскрес."

Я знаю,що хрест не зрушу,
Хоча я під ним стою,
Та душу, розп"яту душу,
Життям своїм напою.

Не все на землі проходить,
Є Слово, що не - с л о в а...
Хто спраглий, нехай приходить,
Допоки ще я - жива.


Рецензии