Сн1ги у нас ще не б1л1ють...

 Сніги у нас ще не біліють,
Морозів лютих ще нема.
Хурделиці іще не виють,
Осінь подовжила  права.
Як  заповзята господиня
На своїй кухні править бал,
Так осінь на зиму ступила.
Їй відступати - не звикать!
Ніби засмучена дівчина,
Шибки віконні сльози ллють.
Там за вікном - пора осіння.
Дощі осінні там ідуть.
І тішусь я цими дощами!
Пірнаю в сивий я  туман,
І краплі з шибок попадають
На  мої щоки, мов обман...


Рецензии