If someone

Я плохо строю предложения на английском. Но пишу, что чувствую. Возможно, да и скорее всего, это по смыслу неправильно построенные предложения.

Tomorrow never comes,
If someone goes out city.
Unfortunality loves,
Who cast and quietly eaten.

Nobody knows and noone heard
That someone dropped from tower.
Inside my soul - is nothing hurt.
I'm falling hour by hour.

I can't feel love to other one.
And got to be forsaken.
You said to me:"Enough, be gone".
Dead feelings can't awaken.


Рецензии