Я русская, и сердцем и душой

Я русская, и сердцем и душой
Та народилась в Україні.
Здесь проживаю и доныне
І рідної землі краса
Заставит верить в чудеса,
Які збуваються і нині…
Не понимаю я раздел
Між мовами і розумінням
Остались снова не у дел,
Хто має в пазусі каміння.
Люблю я всех
І всі мені рідня,
И стих дарю
Тим, хто людей сприймає
Такими, как их создал Бог
І тим, хто плаче і кохає……


Рецензии