Колы ты хочыш тут сказаты,

Шо ты вжэ був тут во на сайты,
То будь здоров шо в матьра яек
Спычы соби, Мий Сын.

Колы ты вэльмы ныздороВый,
Повый соби но гондэ добрэ.
И ты товди вжэ найимосяф
Быс фэ уфсякых, гых!

Ну, пивчаса шэ трэба нада,
Шоп шо хоть вставыты тут падлам.
Которы, ну, вас на фик прамо зганеють тут сётут.

Ну, колы хочыш ты сказаты,
Шо вжэ й уфзефШыс Стих от Спарты,
То надто гондэ ны старайСИ-К. Бо на фик вам тоби. - Х!

Ну, так от яндэкСИК ракБокТакт:
За повчаса на сцик.
В нас скокРакСьць - Божэ мий! -
От вам тоби й соби Ж.


Рецензии