***

Цей царський світ давненько вже не царський,
І невідомо, хто ми в ньому нині.
Не в тому річ... Землі бракує ласки,
Тепла й любові, як малій дитині.

Вже  т о й  світ шле пекельні телеграми,
Земля хрипить незбулим й непрожитим.
Летять вітри пустельні над ярами,
Серця тріпочуть вигорілим цвітом.

Забиті в прірву і хрести ,і зорі.
На тлі Голгофи - гульбища трикляті.
Земля. І - ви.І лози днів прозорі...
І я несу вам думи нерозп"яті.


Рецензии