***

Найлегше вибираю із тяжкого,
Воно ж найтяжче. І - не донести.
Нема, нема на світі цім - легкого,
І на життя не видано версти.

Лежать у торбі різні побрехеньки,
Вони й довіру щиру здурять теж.
Життя - весна! А весни коротенькі,
Ще тілки цвіт, а вже сумний кортеж.

Ще на число дивитись не боюся,
Але здригнулась чаша золота -
...І от дівча несе свого Ісуса,
І от Ісус несе свого хреста...


Рецензии