подаруй дитин життя

я хочу жити мамо, ненько
й радіти хочу я життю...
хай не болить тебе серденько
за хворість мою нелегку..

я хочу жити і радіти,
і в кожній миті бачить зміст,
побачить як сміються діти,
відвідати багацько міст...

я хочу жити не хворіти
і хочу буть таким як всі..
і серцю ненчинім боліти
не дам я на життя осі..

Ісусе, рідний,за які це
гріхи караєш ти мене???
я ще маленький і не в віці,
щоб була моя в цім вина.

о, Матір Божа, мила, зглянься,
зішли на мене благодать..
зі мною в серденьку зостанься
і хворість поможи здолать..

я хочу жити, хочу сміху
дзвінкого мами і сімї..
рости усім, усім на втіху
і мрії втілювать свої..

таких дітей у нас багато
ми ж можемо змінити це..
влаштуйте хоч одному свято
із міліону хоч лице..

ми в стані всі змінити долю,
і вкласти часточку тепла...
дай Боже всім таку їх волю
і стільки ж, скільки в них добра!!!


Рецензии