Мр я

Так приємно іноді мріяти
Про тебе, про мене, про майбутнє...
Місту вечірньому думки довірити
Ти - бажання моє незабутнє...

Ти навіть не знаєш, як серце радіє,
Як розливається в ньому тепло
Ти навіть не знаєш, від твоїх фото я млію,
Чекаю дзвінка коли вдома темно.

Музика в вушах, остання маршрутка
За вікном пробігають вогні
Прямо навпроти спить немовлятко,
А в плеєрі нові пісні...

Заплющую очі і бачу тебе,
В той придуманий світ поринаю,
Я цими мріями тішу себе,
Від реальності туди дуже часто втікаю

Там ніщо почуттям не завадить
Там все легко, там ти тільки мій,
У цьому світі поруч не буде
Ненормальних, закоханих в тебе повій.


Рецензии