завжди з тобою

Ці відчуття,цей біль,ця мука
я розумію ти в біді.
Навіщо цей пририв,розлука?
про тебе думаю у сні.

Я знаю тяжко тобі дуже,
не переймайся все пройде.
Негоди плам'я все затушить
і знову ясний день прийде.

я розумію,що не вічно,
но в серці ти навіки,знай!
Ти лише тінь моєї пісні.
Хай в серці твоїм буде рай.

Я хочу щастя тобі дуже,
щоб доля усміхалась тобі,
фортуна була небайдужа.
Кохання наче в казці,назавжди!


Рецензии