Коли я бачу вас удвох

Коли я бачу вас удвох -
Руйнуються стелі!
Кам'яні вали хаосу
Валяться донизу.
Коли я бачу вас удвох...

Коли я бачу вас удвох,
майбутнє стрічає минуле.
Лінії часу, що паралельні,
Перетинаються за законами Гука!
Коли я бачу вас удвох...

Коли я бачу вас удвох,
Зникає тяжіння,
Земля не тримає мене,
Відкидає імпульси живого тіла.
Коли я бачу вас удвох...

Коли я бачу вас удвох...
Гойдаючись на гілках світового дерева,
Хочу зламати їх, щоб упасти
У царство моря тІней,
Коли я бачу вас удвох.


Рецензии