***

Небо вкривають
Хмари тужливі,
Краплі дощу
Спадають по склу.

В самотньому вальсі
Востаннє кружляє
Предвісник нового –
Осінній листок.

І млосно на серці,
І розум закутий,
І все буде знову,
Як колись вже було.

Немає старого,
Й не буде ніколи,
Як листя пожовкле
Опало воно.

/Картина Алексея Бутырского "Аллея в осеннем парке"/


Рецензии