Рождественская ночь на укр. языке

РІЗДВЯНА НІЧ

Я крізь сяйво нічних ліхтарів
Й дикі танці сніжинок вночі,
Під Різдвяну сонату вітрів
Йду на поклик своєї душі.
В перехресті знайомих доріг
Ти чекаєш мене звідусіль.
Ту, яку ти колись не зберіг
Не зупинить нічна заметіль.

ПРИСПІВ-1
Я вірю, що у цю різдвяну ніч
Здійсняться найтаємніші бажання,
Й при зустрічі з тобою віч-на-віч
З вуглинки спалахне кохання.

Я з'явилась із тіні ялин,
Як з'являлися мавки лісні.
Зупинився часу швидкий плин,
Все навколо завмерло ві сні.
Твої очі благали: „пробач!",
А вуста шепотіли: „люблю...".
Після стільких страждань і невдач
Зрозумів ти провину свою.

ПРИСПІВ-1

ПРИСПІВ-2
Щаслива я, що в цю різдвяну ніч
Здійснились найтаємніші бажання,
Й при зустрічі з тобою віч-на-віч
З вуглинки розгорілося кохання!
Ніколи більше нашим почуттям
Ніхто з дівчат не стане на заваді,
І в серці, що навік тобі віддам,
Не буде місця ревнощам та зраді.


Рецензии