Сьогоднi

Сьогодні я втопила море
У безвісті твоїх очей.
Сьогодні розвалились гори
Серед пустелі трьох ночей.

Сьогодні розколовся берег
У океані щастя днів.
Сьогодні впала звістка з неба,
Що ти не будеш більше мій...


13.10.12


Рецензии