Мр1я

Десь мрія кожного літає,
Десь щастя пахне цілий рік.
Між хмарами життя витає,
Так не знайшовши берегів.

В туманні радості і віри,
Десь майоріється земля,
Туди потрапити блаженний,
Вже намагається півдня.

Стежки прокладені до неба,
Шляхи заквітчанні внизу.
Там вже нічого нам не треба,
Лише покаяння і зуб.

Так, саме клятва,
Що не скривдиш,
Цей світ блаженної краси.
Лише дороги не забудеш,
й вологу ранньої роси.


Рецензии