Vita nuova

Я милувався, споглядаючи приплив,
І хвилі ніжили моє лице,
Та схід згасав і всі надії спопелив,
І захід був покараний за це.

Об скелі бились чайки в сліпоті.
Промовив я:"Життя моє, ти океан німий!
Як віднайти рівнинний беріг в самоті,
Щоб океан навік мене поглинув!»


Рецензии