повертайся

повертайся.
до своєї мудрої і красивої.
влягайся котом до її білосніжних ніг.
подзвони мені, коли стану святою і сивою,
коли у мої каньйони випаде сніг.
повертайся.
намисто днів вже давно розірване.
і пожовані губи недоречними поцілунками.
свою власну безодню заповнюю іншими прірвами,
підкупаючи совість наркотичними подарунками.


Рецензии