minule

Так багато стало колючих фраз в тобі,
Ти змінився,забираєш крапки над "і".
Недовершені речення та слова,
Геть спустів ти!Аж обертом йде голова!

Твої листи більше нагадують кліше,
Твої формулювання бездоганні щезли.
Ти став нудним,як те пап'є маше,
Ти став царем,бо всі тебе уверх піднесли.

Твої замашки та поводження,що гріли мене,
Зникли,пропали,як голка у стозі сіна.
Мені невистачить тепер колишнього тебе,
Не вистачить,бо все хороше майже догоріло

Ти,як брудні шкарпетки,викинув мене
Ти викинув мене,натомість взявши іншу,
Ти кулею із слів брехливих вистрелив у серденько моє...
ти вибрав,кате,зброю найгіршу!

Наша постіль схолола,як і ти,
А квіти що дарив давно зав'яли...
Ми загнані тобою ж у кути....
Ми геть всі наші узи розірвали.

Долівка.Попіл спалених листів,
які тепер не склеїш,та й нетреба
Тепер все стане так,як ти цього схотів...
Тепер минулим стану я для тебе!!


Рецензии